Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Celer omyjeme, nakrájíme na kousky. Opláchneme papriku, rozpůlíme, vykrojíme semeník a vnitřní žebra, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na osminky. Mrkev omyjeme, oloupeme a nadrobno pokrájíme. 2. Na pánvi rozpálíme olej. Stehýnka okořeníme solí, pepřem, paprikou a kari a pečeme 5 min. po obou stranách. 3. Přidáme zeleninu, garnáty, rozinky a rýži a společně podusíme. Ochutíme solí, pepřem, k paprikou a kari. Přilijeme zeleninový vývar a přikryté dusíme asi 30 min. 4. Omyjeme pažitku, osušíme a nadrobno nakrájíme. Drůbeží kari posypeme pažitkou a horké podáváme.
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Drůbeží kari po indicku