Recept Drůbeží játra na švestkách a rozinkách

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Drůbeží játra odblaníme a nakrájíme na stejně velké kousky. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme játra a za stálého míchání je krátce opečeme. Přidáme švestky nakrájené na čtvrtky, rozinky, koření a osmahneme. Poprášíme je moukou, podlijeme vínem a krátce podusíme. Nakonec játra osolíme a při podávání je posypeme nasekanými ořechovými jádry.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 06.12.01 vloženo
  • 6043x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g drůbežích jater
  • olej
  • 1 cibule
  • 250 g švestek
  • lžíce rozinek
  • tymián
  • bobkový list
  • lžíce hladké mouky
  • mletá skořice
  • bílé víno
  • mletý pepř
  • sůl
  • několik ořechových jader

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na švestkách a rozinkách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz