Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Špenát uvaříme podle návodu a odstavíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme oloupaný, pokrájený česnek, trochu orestujeme. Přidáme na plátky nakrájená játra. Za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Poté přidáme rozinky a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme ještě chvíli povařit. Osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme špenát, posypeme trochou parmesánu a polijeme játry. Podáváme s rýží. Kdo chce může přidat orestovaná slunečnicová nebo dýňová semínka. Nabízím vám možná trochu neobvyklou kombinaci, ale vyzkoušejte. Je to velmi dobré. Přeji dobrou chuť
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Drůbeží játra na špenátě