Recept Drůbeží játra na špenátě

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Špenát uvaříme podle návodu a odstavíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme oloupaný, pokrájený česnek, trochu orestujeme. Přidáme na plátky nakrájená játra. Za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Poté přidáme rozinky a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme ještě chvíli povařit. Osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme špenát, posypeme trochou parmesánu a polijeme játry. Podáváme s rýží. Kdo chce může přidat orestovaná slunečnicová nebo dýňová semínka. Nabízím vám možná trochu neobvyklou kombinaci, ale vyzkoušejte. Je to velmi dobré. Přeji dobrou chuť

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 15.05.07 vloženo
  • 3554x zobrazeno

Ingredience

  • 1 balíček mraženého listového špenátu
  • 300 g drůbežích jater
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 pl olivového oleje
  • 3 pl rozinek
  • 2 dl zeleninového vývaru
  • sůl, pepř
  • trochu strouhaného parmesánu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na špenátě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz