Recept Drůbeží játra na špenátě

lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Špenát uvaříme podle návodu a odstavíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme oloupaný, pokrájený česnek, trochu orestujeme. Přidáme na plátky nakrájená játra. Za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Poté přidáme rozinky a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme ještě chvíli povařit. Osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme špenát, posypeme trochou parmesánu a polijeme játry. Podáváme s rýží. Kdo chce může přidat orestovaná slunečnicová nebo dýňová semínka. Nabízím vám možná trochu neobvyklou kombinaci, ale vyzkoušejte. Je to velmi dobré. Přeji dobrou chuť

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 15.05.07 vloženo
  • 3867x zobrazeno

Ingredience

  • 1 balíček mraženého listového špenátu
  • 300 g drůbežích jater
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 pl olivového oleje
  • 3 pl rozinek
  • 2 dl zeleninového vývaru
  • sůl, pepř
  • trochu strouhaného parmesánu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na špenátě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz