Recept Drůbeží játra na jehle

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, slaninu na čtverečky. Játra, slaninu, žampiony a kuličky vína střídavě napichujeme na jehlu nebo špejli. Osolíme, opepříme a opékáme na oleji nebo pečeme zabalené v alobalu.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 6809x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 300g drůbežích jater
  • 250 g žampionů
  • 2 silnější plátky anglické slaniny
  • malý hrozen vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na jehle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Kuře na medu Kuře na medu
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz