Recept Drůbeží játra na jehle

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, slaninu na čtverečky. Játra, slaninu, žampiony a kuličky vína střídavě napichujeme na jehlu nebo špejli. Osolíme, opepříme a opékáme na oleji nebo pečeme zabalené v alobalu.

Recept je z kategorií: Drůbež


Reklama

Nahlásit recept

  • 6281x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 300g drůbežích jater
  • 250 g žampionů
  • 2 silnější plátky anglické slaniny
  • malý hrozen vína

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na jehle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Cibulačka Cibulačka
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz