Recept Drůbeží játra na jehle 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku. Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme omáčkou, případně vlijeme několik lžic vody. Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz.

Pokud opékáme na roštu, potíráme během obracení marinádou z oleje, kaparů a omáčky a zvlášť osušíme bobkový list.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností


Reklama

Nahlásit recept

  • 7241x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400g drůbežích jater
  • 80g anglické slaniny
  • 80g žampionů
  • 80g cibule
  • 1 lžička kaparů
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce worcestru
  • drcený kmín
  • bobkový list

Doporučená příloha

  • Podáváme s pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží játra na jehle 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Reveňový koláč Reveňový koláč
Hruškový koláč Hruškový koláč
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz