Recept Drůbeží fondue
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Žampiony očistíme vlhkou utěrkou a podle velikosti příp. rozpůlíme. Šalotky oloupeme. Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Všechny přísady dáme do mísy. 2. Olej rozpálíme na sporáku v kotlíku na fondue a poté kotlík postavíme na ohřívač. Stolovníci si sami napichují kousky drůbeže, žampiony a šalotky a fritují je v oleji. K fondue podáváme chléb a "bramborovou omáčku s kurkumou":recipe.php?ID=1658 , "kokosovou omáčkou s arašídy":recipe.php?ID=1656 , "rajčatovou omáčkou se zeleným pepřem":recipe.php?ID=1669 , "mangovou majonézou":recipe.php?ID=1655 , "meruňkovou omáčkou se zázvorem":recipe.php?ID=1657 , česnekový olej, "hořčičnou omáčkou s estragonem":recipe.php?ID=1665 .
Recept je z kategorií: Fondue
- 29132x zobrazeno
Čas přípravy
- 20 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 150 g žampionů
- 100 g malých šalotek
- 300 g krůtích prsíček
- 300 g kuřecích prsíček
- 2 malé řízky z kachních prsíček
- 1,5 l oleje na fritování
- chléb
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Drůbeží fondue
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Drůbeží fondue