Recept Drůbeží fondue

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Drůbeží fondue

Postup

1. Žampiony očistíme vlhkou utěrkou a podle velikosti příp. rozpůlíme. Šalotky oloupeme. Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Všechny přísady dáme do mísy. 2. Olej rozpálíme na sporáku v kotlíku na fondue a poté kotlík postavíme na ohřívač. Stolovníci si sami napichují kousky drůbeže, žampiony a šalotky a fritují je v oleji. K fondue podáváme chléb a "bramborovou omáčku s kurkumou":recipe.php?ID=1658 , "kokosovou omáčkou s arašídy":recipe.php?ID=1656 , "rajčatovou omáčkou se zeleným pepřem":recipe.php?ID=1669 , "mangovou majonézou":recipe.php?ID=1655 , "meruňkovou omáčkou se zázvorem":recipe.php?ID=1657 , česnekový olej, "hořčičnou omáčkou s estragonem":recipe.php?ID=1665 .

Recept je z kategorií: Fondue

Nahlásit recept

  • 27898x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 150 g žampionů
  • 100 g malých šalotek
  • 300 g krůtích prsíček
  • 300 g kuřecích prsíček
  • 2 malé řízky z kachních prsíček
  • 1,5 l oleje na fritování
  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží fondue

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Cibulačka Cibulačka
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz