Recept Drůbeží fondue

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Drůbeží fondue

Postup

1. Žampiony očistíme vlhkou utěrkou a podle velikosti příp. rozpůlíme. Šalotky oloupeme. Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Všechny přísady dáme do mísy. 2. Olej rozpálíme na sporáku v kotlíku na fondue a poté kotlík postavíme na ohřívač. Stolovníci si sami napichují kousky drůbeže, žampiony a šalotky a fritují je v oleji. K fondue podáváme chléb a "bramborovou omáčku s kurkumou":recipe.php?ID=1658 , "kokosovou omáčkou s arašídy":recipe.php?ID=1656 , "rajčatovou omáčkou se zeleným pepřem":recipe.php?ID=1669 , "mangovou majonézou":recipe.php?ID=1655 , "meruňkovou omáčkou se zázvorem":recipe.php?ID=1657 , česnekový olej, "hořčičnou omáčkou s estragonem":recipe.php?ID=1665 .

Recept je z kategorií: Fondue

Nahlásit recept

  • 28150x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 150 g žampionů
  • 100 g malých šalotek
  • 300 g krůtích prsíček
  • 300 g kuřecích prsíček
  • 2 malé řízky z kachních prsíček
  • 1,5 l oleje na fritování
  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Drůbeží fondue

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vepřové kotlety na pivě

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz