Recept Doubravnické ušelo

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Slaninu nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka a obojí rozškvaříme společně na pánvi. Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku, vejce, mletý pepř a nalijeme na slaninu. Na ohni mícháme 3-5 minut. Čerpáno z Praktických receptů mistra kuchaře (1/1998).

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 01.03.07 vloženo
  • 2240x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100 g slaniny
  • 100 g klobásy
  • 250 ml smetany
  • 1 PL hladké mouky
  • 5 vajec
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • chléb, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Doubravnické ušelo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz