Recept Doubravické ušelo

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na kostičky a společně rozškvaříme na pánvi. Zalijeme smetanou do níž jsme rozkvedlali vejce s moukou, pepřem a solí. Mícháme vše na ohni asi 3 - 5 minut do zhoustnutí. Podáváme s chlebem.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 2360x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 5 vajec
  • 100 g klobásy
  • 2.5 dl sladké smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl a mletý pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Doubravické ušelo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Reveňový koláč Reveňový koláč
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz