Recept Doubravické ušelo

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na kostičky a společně rozškvaříme na pánvi. Zalijeme smetanou do níž jsme rozkvedlali vejce s moukou, pepřem a solí. Mícháme vše na ohni asi 3 - 5 minut do zhoustnutí. Podáváme s chlebem.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 2406x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 5 vajec
  • 100 g klobásy
  • 2.5 dl sladké smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl a mletý pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Doubravické ušelo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz