Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ementál nastrouháme, šunku umeleme, obě suroviny smícháme, přidáme vejce, strouhanku a pažitku. Ochutíme pepřem a solí. Touto směsí potřeme každý plátek masa a hovězí s vepřovým vždy spojíme *(plátky musejí být stejně velké)*. Obalíme je v osoleném rozšlehaném vejci, strouhance a velmi zvolna, po obou stranách dočervena smažíme. Čerpáno z Praktických receptů mistra kuchaře (1/1998).
Recept je z kategorií: Směsi mas
vařené brambory nebo smažené bramborové hranolky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dominikánky