Recept Domácí živáňská

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřové maso protkneme většími klínky moravského uzeného a cibulí. Osolíme a pokropíme olejem. Upravené maso dáme na alobal potřený olejem a pevně zabalíme. Vložíme na plech do předem vyhřáté trouby. Před dopečením alobal pootevřeme, rozstřihneme a necháme opéci do kůrčičky. Hotové maso vyjmeme z alobalu a krájíme na plátky. Zdroj: Vaříme rychle a zdravě z roku 1986.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso

Nahlásit recept

  • 30.04.06 vloženo
  • 7126x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • 50 - 70 g moravského uzeného masa
  • cibule
  • olej na pokropení masa
  • sůl
  • alobal
  • olej na potření alobalu.

Doporučená příloha

  • každý dle svého gusta…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domácí živáňská

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz