Recept Domácí živáňská

(Hodnoceno 1x) bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Domácí živáňská

Postup

Vepřové maso protkneme většími klínky moravského uzeného a cibulí. Osolíme a pokropíme olejem. Upravené maso dáme na alobal potřený olejem a pevně zabalíme. Vložíme na plech do předem vyhřáté trouby. Před dopečením alobal pootevřeme, rozstřihneme a necháme opéci do kůrčičky. Hotové maso vyjmeme z alobalu a krájíme na plátky. Zdroj: Vaříme rychle a zdravě z roku 1986.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso

Nahlásit recept

  • 30.04.06 vloženo
  • 16750x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • 50 - 70 g moravského uzeného masa
  • cibule
  • olej na pokropení masa
  • sůl
  • alobal
  • olej na potření alobalu.

Doporučená příloha

  • každý dle svého gusta…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 29.6.20 18:14

Děláno na jehle na ohni - místo oleje sádlo.

Diskuse k receptu Domácí živáňská

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz