Recept Domácí živáňská

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové maso protkneme většími klínky moravského uzeného a cibulí. Osolíme a pokropíme olejem. Upravené maso dáme na alobal potřený olejem a pevně zabalíme. Vložíme na plech do předem vyhřáté trouby. Před dopečením alobal pootevřeme, rozstřihneme a necháme opéci do kůrčičky. Hotové maso vyjmeme z alobalu a krájíme na plátky. Zdroj: Vaříme rychle a zdravě z roku 1986.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso

Nahlásit recept

  • 30.04.06 vloženo
  • 6902x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • 50 - 70 g moravského uzeného masa
  • cibule
  • olej na pokropení masa
  • sůl
  • alobal
  • olej na potření alobalu.

Doporučená příloha

  • každý dle svého gusta…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domácí živáňská

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Jahodový pohár Jahodový pohár
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz