Recept Domácí živáňská

(Hodnoceno 1x) bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Domácí živáňská

Postup

Vepřové maso protkneme většími klínky moravského uzeného a cibulí. Osolíme a pokropíme olejem. Upravené maso dáme na alobal potřený olejem a pevně zabalíme. Vložíme na plech do předem vyhřáté trouby. Před dopečením alobal pootevřeme, rozstřihneme a necháme opéci do kůrčičky. Hotové maso vyjmeme z alobalu a krájíme na plátky. Zdroj: Vaříme rychle a zdravě z roku 1986.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso

Nahlásit recept

  • 30.04.06 vloženo
  • 8718x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • 50 - 70 g moravského uzeného masa
  • cibule
  • olej na pokropení masa
  • sůl
  • alobal
  • olej na potření alobalu.

Doporučená příloha

  • každý dle svého gusta…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 29.6.20 18:14

Děláno na jehle na ohni - místo oleje sádlo.

Diskuse k receptu Domácí živáňská

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz