Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pečlivě rozšleháme Salko s mlékem. Přilijeme rozšlehané žloutky. Směs zahříváme ve vodní lázni, dokud nezhoustne na krém. Sejmeme z lázně a za občasného promíchání necháme vychladnout. Do vychladlého krému za stálého míchání přiléváme rum. Naplníme do láhve (láhví), dobře uzavřeme a uložíme na chladné místo. Likér bude postupně houstnout a jeho chuť zjemní.
Recept je z kategorií: Výroba alkoholu a destilátů
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Domácí vaječný likér 2