Recept Domácí příprava hořčice
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Hořčici umeleme na makovém mlýnku, pak přidáme cukr, načež stále míchajíce přidáme svařený, studený ocet. Připravíme hustou kaši, kterou dáme na 2 hodiny uležet. Poté přidáme tolik octa, aby byla hořčice přiměřeně hustá. Dáme ji do sklenice, vzduchotěsně uzavřeme a uložíme ji. Po 14 dnech ji můžeme upotřebit. Je velmi výborná.
Recept je z kategorií: Chuťovky
- 04.09.03 vloženo
- 21711x zobrazeno
Ingredience
- 100g hořčičných semínek
- 40g moučkového cukru
- asi 1/4-1/2 vinného svařeného octa
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Domácí příprava hořčice
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Domácí příprava hořčice
pohraj si s tou hořčicí a za chviličku budeš mít tu podle své chuti. Můžeš si ji různě dochutit solí, pepřem i nějakým jiným kořením a také třebas namícha tmavá hořčičná semínka s hnědými atd. Mám ještě další recepty, tak si je přečti, bude-li se ti chtít
Ahoj!
Musím vyzkoušet, protože po létech v Americe je hořčice snad to jediné co jsme ještě nenahradili z místních zdrojů. Všichni známí kteří jedou sem musí přivézt hořčici. Z dovolené v Čechách jsme vlekli dva kilové kyblíčky…
Díky Babi.