Recept Domácí příprava "Garam Masala" koření

(Hodnoceno 1x) babi Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Domácí příprava

Postup

Pomlet prvních 6 koření, přidat nastrouhaný oříšek a znovu pomlet. Dát do skleničky se vzduchotěsným uzávěrem a skladovat na tmavém suchém místě. Směs vydrží po 5-6 měsíců.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 11.04.03 vloženo
  • 28365x zobrazeno

Ingredience

  • 2 lžíce samínek koriandru
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1/2 lžičky celého černého pepře
  • 1 lžička kardamom semínek
  • dva kousky asi 7.5cm celé skořice
  • 1/2 lžičky celých hřebíčků
  • 1/2 muškátového oříšku nastrouhaného

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 6.10.16 14:29

Již poněkolikáté jsem dělala podle tohoto receptu - dělám vždy ale jen z poloviční dávky, bohatě to stačí…

Diskuse k receptu Domácí příprava "Garam Masala" koření

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz