Recept Domácí příprava "Garam Masala" koření

(Hodnoceno 1x) Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Domácí příprava

Postup

Pomlet prvních 6 koření, přidat nastrouhaný oříšek a znovu pomlet. Dát do skleničky se vzduchotěsným uzávěrem a skladovat na tmavém suchém místě. Směs vydrží po 5-6 měsíců.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 11.04.03 vloženo
  • 21076x zobrazeno

Ingredience

  • 2 lžíce samínek koriandru
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1/2 lžičky celého černého pepře
  • 1 lžička kardamom semínek
  • dva kousky asi 7.5cm celé skořice
  • 1/2 lžičky celých hřebíčků
  • 1/2 muškátového oříšku nastrouhaného

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 06.10.16 14:29

Již poněkolikáté jsem dělala podle tohoto receptu - dělám vždy ale jen z poloviční dávky, bohatě to stačí…

Diskuse k receptu Domácí příprava "Garam Masala" koření

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz