Recept Domácí pařížská šlehačka
Jenofefa Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Mléko, máslo a tuk vaříme až k bodu varu, pak dáme do mixeru, přidáme 1 žloutek a 1 lžíci kakaa nebo strouhané čokolády, asi 2 minuty mixujeme a pak necháme v chladnu do druhého dne, kdy ušleháme a přidáme cukr podle chuti.
Recept je z kategorií: Krémy
- 24.01.04 vloženo
- 32447x zobrazeno
Ingredience
- mléko ¼ l
- máslo 7,5 dkg
- ztužený tuk 7,5 dkg
- žloutek 1 ks
- kakao nebo strouhaná čokoláda 1 lžíce
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Domácí pařížská šlehačka
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Domácí pařížská šlehačka
185 příspěvků 25.1.09 03:43
Pozor, táto šľahačka sa nedá vyrobiť v šľahačkovej fľaši - čiže po vychladnutí na druhý deň šľahať metličkami. Z fľaše ju plyn z bombičky nevytlačí - je asi veľmi hustá, alebo je tam iná záhada.