Recept Domácí Hoisin omáčka

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V malém kastrolku rozehřát olej, přidat papričky a česnek. Smažit asi po 2min. na středním ohni, až vše začne vonět a česnek je trochu nahnědlý (pozor, nespálit). Vyjmout papričky. Přidat pastu, dobře promíchat, přidat dalčí ingredience, promíchat a na mírném ohni dusit po 20-30min., až omáčka trochu zhoustne. Rozmixovat, nebo utřít ručně na hladkou omáčku. Nalít do skleničky s těsným uzávěrem a skladovat v chladničce na použití k přípravě čínských pokrmů. Recept na 3/4 hrnku.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 05.08.02 vloženo
  • 28037x zobrazeno

Ingredience

  • 2 lžičky kukuřičného oleje
  • 2 česneky, rozmačkané
  • 4 sušené, pálivé, červené papričky
  • 1/2 hrnku "neslazené pasty z červených fazolí":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=6424
  • 1 lžičku soli
  • 1/2 hrnku cukru
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 3 lžíce vody
  • 3 lžíce destilovaného octa

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domácí Hoisin omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz