Recept Domácí dresinky k masovým fondue
chatulka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Dresink s plísňovým sýrem 200 g plísňového sýra (např. zlatá niva) postrouháme nebo pomeleme na jemno, smícháme se dvěma prolisovanými stroužky česneku, 1 kávovou lžičkou moučkového cukru, majolkou a zakysanou smetanou v poměru 1/2 na 1/2, podle toho, jaké množství chceme připravit. Česnekový dresink Hlavičku česneku prolisujeme a smícháme s 1 kávovou lžičkou moučkového cukru, majolkou a zakysanou smetanou v poměru 1/2 na 1/2, podle toho, jaké množství chceme připravit. Hořčicový dresink Menší cibulku nasekáme najemno, přidáme polévkovou lžíci plnotučné (nebo dijonské) hořčice a smícháme a 1 kávovou lžičkou moučkového cukru, majolkou a zakysanou smetanou v poměru 1/2 na 1/2, podle toho, jaké množství chceme připravit. Křenový dresink 1 PL směsi Křemík (nebo čerstvého křenu) smícháme s 1 kávovou lžičkou moučkového cukru, majolkou a zakysanou smetanou v poměru 1/2 na 1/2, podle toho, jaké množství chceme připravit. Tyto omáčky také používáme k různým druhům masa, tak snad si pochutnáte.
Recept je z kategorií: Fondue
- 12.05.04 vloženo
- 22170x zobrazeno
Ingredience
- Pro všechny dresinky je základem:
- Zakysaná smetana
- Majolka
- moučkový cukr
- + ingredience k jednotlivým druhům
- Všechny dresinky je lepší dělat několik hodin s předstihem a nechat v chladu uležet.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Domácí dresinky k masovým fondue
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Domácí dresinky k masovým fondue
52 příspěvků 25.1.09 03:43
Kopretinko, tak to jsem ráda, že budu zdrojem toho, že fondue vstoupí mezi Vámi oblíbená jídla…my je tedy zbožňujeme. Máme přivezené elektrické od Tefalu (tady je bohužel nedostaneš), ty jsou super a máme ja na maso a taky jsme dostali jako svatební dar ty klasické, nerez na líh…ty budou na sýrkové! Tak dobrou chuť!
Chatulko to je skvělé, díky za recept, já mám doma nádherné nerezové Fondue na maso ale vzhledem k tomu že neznám omáčky a do tatarky se mi to namáčet nechce zatím je neupoužit. Takže děkuji ty moje spáso, zcela určitě to vyzkouším
52 příspěvků 25.1.09 03:43
Ahoj Elo, jsem ráda, že se ti můj návod líbí a naprosto souhlasím - domácí je vše nejlepší! Krásný den!
276 příspěvků 25.1.09 03:43
Chatulka, ahoj.
Tak toto už mám medzi obľúbenými. Aj ja si radšej všetko vyrábam doma, ak sa to dá, aspoň nejeme toľko chémie.
Pekný večer a ďakujem.