Recept Domáce korenie na ryby a mäso
hucman Chorvatská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Očistíme cesnak a čerstvú petržleovú vňať, pomelieme na mäsovom mlynčeku (najemno - velkosť 4), zamiešame so soľou. Necháme vysušiť na radiátore, poprípade dosúšíme v sušičke na potraviny, alebo v rúre (pozor na teplotu - musí byť do 50 stupnov maximalne). Po vysušení musí byť veľmi krehké a drobivé. Znova pomelieme na tom istom mlynčeku a korenie je hotové. Skladovať v uzavretej nádobe, aby nenabralo vlhkosť zo vzduchu. Korenie je veľmi silne aromatické, krásne zelené a vhodné na pečené ryby, kurča a do niektorých polievok. Do polievok odporúčam pridať až na konci varenia, aby vyniklo čo najviac.
Recept je z kategorií: Koření
- 09.10.08 vloženo
- 9521x zobrazeno
Čas přípravy
- 2 - 7 dní
Počet porcí
- 30 porcí
Ingredience
- veľký zvezok petržlenovaj vňate
- 3 - 4 hlávky cesnaku
- 200 g soli
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Domáce korenie na ryby a mäso
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Domáce korenie na ryby a mäso