Recept Domáce korenie na ryby a mäso

hucman Chorvatská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očistíme cesnak a čerstvú petržleovú vňať, pomelieme na mäsovom mlynčeku (najemno - velkosť 4), zamiešame so soľou. Necháme vysušiť na radiátore, poprípade dosúšíme v sušičke na potraviny, alebo v rúre (pozor na teplotu - musí byť do 50 stupnov maximalne). Po vysušení musí byť veľmi krehké a drobivé. Znova pomelieme na tom istom mlynčeku a korenie je hotové. Skladovať v uzavretej nádobe, aby nenabralo vlhkosť zo vzduchu. Korenie je veľmi silne aromatické, krásne zelené a vhodné na pečené ryby, kurča a do niektorých polievok. Do polievok odporúčam pridať až na konci varenia, aby vyniklo čo najviac.

Recept je z kategorií: Koření

Nahlásit recept

  • 09.10.08 vloženo
  • 9521x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 - 7 dní

Počet porcí

  • 30 porcí

Ingredience

  • veľký zvezok petržlenovaj vňate
  • 3 - 4 hlávky cesnaku
  • 200 g soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domáce korenie na ryby a mäso

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz