Recept Dobrý chléb pro domácí pekárnu II

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dávka je na cca 1 kg chleba.

Do pečicí nádoby nalejeme nejdříve tekuté přísady, pak sůl a cukr a na to sypké suroviny. Do mouky uděláme důlek, do kterého vsypeme droždí. Navrch nasypeme kmín. Pozor, sůl nesmí přijít do styku s droždím!
Zapneme stroj a řídíme se pokynů výrobce.

Recept je vyzkoušen v domácí pekárně Moulinex home bread baguette, program č. 1.

Recept je z kategorií: Chléb


Reklama

Nahlásit recept

  • 14.03.09 vloženo
  • 6032x zobrazeno

Ingredience

  • 375 ML vody
  • 1 PL octa
  • 2 ČL soli
  • 150 GR tmavé žitné mouky
  • 375 GR pšeničné hladké mouky
  • 1/2 ČL cukru
  • 1 ČL instantního droždí
  • 1 PL celého kmínu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dobrý chléb pro domácí pekárnu II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz