Recept Dobrý chléb pro domácí pekárnu II

Princezna Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Dávka je na cca 1 kg chleba. Do pečicí nádoby nalejeme nejdříve tekuté přísady, pak sůl a cukr a na to sypké suroviny. Do mouky uděláme důlek, do kterého vsypeme droždí. Navrch nasypeme kmín. Pozor, sůl nesmí přijít do styku s droždím! Zapneme stroj a řídíme se pokynů výrobce. Recept je vyzkoušen v domácí pekárně Moulinex home bread baguette, program č. 1.

Recept je z kategorií: Chléb

Nahlásit recept

  • 14.03.09 vloženo
  • 7122x zobrazeno

Ingredience

  • 375 ML vody
  • 1 PL octa
  • 2 ČL soli
  • 150 GR tmavé žitné mouky
  • 375 GR pšeničné hladké mouky
  • 1/2 ČL cukru
  • 1 ČL instantního droždí
  • 1 PL celého kmínu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dobrý chléb pro domácí pekárnu II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz