Recept Divoká kachna po tyrolsku
Sarah Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Kachnu vykucháme, opereme v octové vodě, osolíme a naplníme pokrájenými jablky. Na másle osmažíme na kolečka pokrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a přidáme divoké koření. Vše zalijeme trochou vařící vody. Na tuto směs vložíme kachnu a v troubě pečeme do červena. Během pečení přeléváme šťávou. Upečenou kachnu vyjmeme a šťávu zaprášíme moukou, osmažíme a po zalití vodou povaříme. Pak přidáme cukr, džem a nakonec červené víno. Osolíme.
Recept je z kategorií: Zvěřina
- 20288x zobrazeno
Čas přípravy
- 1,5 hod.
Ingredience
- 1 kachna
- 300 g jablek
- 150 g rybízového džemu
- 150 g másla
- 150 g kořenové zeleniny
- 100 g hladké mouky
- 100 g cibule
- 100 g cukru
- 2 dl červeného vína
- divoké koření, sůl
Doporučená příloha
rýže, houskový knedlík
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Divoká kachna po tyrolsku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Divoká kachna po tyrolsku
1 příspěvek 3.1.12 20:39
Zajímalo by mě jestli opravdu té mouky 100g. Není to nějak moc??
2 příspěvky 30.1.11 09:30
Vyzkoušela jsem a je opruvdu výborná, všem velmi chutnala. Jen jsem do omáčky
dala půl rybízového džemu a půl brusinkového a odebrala přebytečný tuk. Rozhodně jsem tento recept nedělala naposled.