Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dvě větší porce očištěného kapra uvaříme ve slaném odvaru s kořenovou zeleninou. Necháme vychladnout, maso oddělíme od kostí, zbavíme kůže (ale kůži můžeme stáhnout již před vařením, musíme jen dát pozor, abychom maso zcela nerozvařili) a krájíme na větší kostky. Ihned pokapeme citrónovou šťávou. Maso pokapané citrónovou šťávou necháme odležet a pak promícháme se smetanou a jogurtem, do toho zamícháme syrovou mrkev nebo křen a nasekanou petrželovou nať.
Recept je z kategorií: Rybí saláty
černý chléb, tmavá bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dietní salát z kapra