Recept Demikát z haluškovice

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V „haluškovici“ rozmiešame bryndzu a syr a ochutíme šľahačkou, kyslou smotanou a mletým korením.
Pred podávaním ozdobíme kolieskami opraženej cibule a kockami údenej slaniny opraženej do zlatista.
Do polievky môžeme pridať zopár zemiakových strapačiek - halušiek.
Nakoniec posypeme posekaným kôprom alebo petržlenovou vňaťou.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 24.05.04 vloženo
  • 5393x zobrazeno

Ingredience

  • 0,7 dl -1 l haluškovice - voda, v ktorej sme varili halušky
  • 150 g bieleho Cottage cheese
  • 100 g bryndze
  • 1,25 dl smotany na šľahanie
  • 1 dl kyslej smotany
  • 55 g údenej slaniny
  • 1 veľká cibuľa
  • 1 kávová lyžička mletého korenia
  • kôpor alebo petržlenová vňať

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Demikát z haluškovice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz