Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jiřulinka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do vymazaného pekáče klademe na kolečka nakrájený kabanos, natřeme hořčicí, na něj půlkolečka cibule, strouhaný sýr... několikrát na sebe. Poslední vrstvu polejeme rozšlehanými vejci a úplně nahoru nasypeme zbytek nastrouhaného sýru. Pečeme cca 25 minut v troubě rozehřáté na 250°C.
Recept je z kategorií: Chuťovky Maso
cokoli, chleba, bageta, pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dědova kabanosová bašta
2452 příspěvků 9.6.12 16:48
Mrtvuš: zdravím po čase. Tohle je ještě malina, vrcholů sofistikovaného gurmetství se dotýkají zejména poslední „pečicí“ recepty, doporučuju nakouknout. No, člověk se pořád učí…
Jednou, jen jednou člověk neživý nakoukne a hle!: jakýchto výšin rafinovaného gurmetství Labužník za tu dobu dosáhl. Chmchch…
Natož podprsenka staré Dolly, event. zástřik parfémem…
Dobrou chuť..
Nene, nejsme cháska
to by fakt meruňkovice či cokoli jiného
včetně lanýžů nespasila 
Proti točeňáku s hořčící, cibulí a čerstvým chlebem bych nenamítala skoro nic, proč ne - samozřejmě ne jako recept na Labu. Tady je můj problém kromě jiného právě ta představa toho táhnoucího se eidamu…zejména v těch mezivrstvách uprostřed…
No, vy jste teda cháska…, jedoš vedle jedoša
Pročpa nasazujete dědovi psí hlavu? Možná není gurmet, ale podle toho co spořádá tak gurmán asi; tak mu laskavě nepodsouvejte ty vaše delikatesy
Znám dědky, co připálí i ruský čaj a fčil nemyslím tady TOHOTO
Jóóó, dyby to tu děda vylepšil sťopečkou meruňkovice, či použil granulát nebo bryndzu, tak ani nešpitnete, že?!
Dyž Viktorka slupla bobky s tříhohým kuřetem a ani nemrkla, tak proč by jí vadil točeňák s hořčicí
******
Já spíše dumám, jak se zachová Eidam vystavený skoro půl hoďky půltřetímustu grádů Celsiovým, he?
2452 příspěvků 8.6.12 13:37
Aničko: že jo?
2904 příspěvků 8.6.12 12:45
lebo doteraz som nevedela, čo tá staročeská chuť je. Ďakujem, na Labužníka sa oplatí chodiť…
2452 příspěvků 6.6.12 17:59
Aničko: určitě, a když se to celé pořádně prosype tou Vegetou, kterou zmínil gmp, bude to mít takovou tu „staročeskou chuť“, jak tu bylo onehdy u jednoho receptu s podobnými ingrediencemi zcela vážně uvedeno…
2904 příspěvků 6.6.12 15:25
pikantné?!
2452 příspěvků 6.6.12 07:34
anko: vy jste to trefila!
Tak tak, přidala bych kečup a sojovou omáčku, kečup do vrstev a sojovou omáčku do vajec na zalití. Pak to teprve bude správně vláčné a zároveň jaksi labužnicky pikantní.
2452 příspěvků 5.6.12 18:33
gmp: a co kečup?
Jako by mi tu něčeho se nedostávalo, taková ta tečka nad „y“, něco málo by to chtělo přidat v surovinách. Že by Vegeta!!!!!