Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V kastrole rozehrejte olej, na nej dejte cesnek a restujte az zacne vonet. Vyjmete jej, dejte jej stranou a zvyste teplotu. Do kastrolu dejte maso, posypte je ½ KL soli a 1/4 KL pepre. Opékejte za stálého míchání asi 5 minut a vse z kastrolu vyjmete. Do kastrolu nalejte víno, zbytky po opékání odvarte, pridejte cesnek, zbytek soli a pepre. Do pomalého hrnce dejte maso, obsah kastrolu, zbytek ingrediencí a promíchejte. Varte zakryté na HIGH 5 hodin. Odstrante bobkový list.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Varené nudle.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Daube provençal v pomalém hrnci