Recept Dánský biftek s měkkou cibulí

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Dánský biftek s měkkou cibulí

Postup

Cibule nakrájejte na plátky, na pánvi je na polovine margarinu osmazte dohneda a vyjmete je. Rozdelte maso na 4 nebo více dílu a kazdý díl zformujte do kulatého, plochého bifteku. Z obou stran nozem nasekejte melké rýhy. Smíchejte mouku se solí a peprem a bifteky v ní obalte. Na pánev dejte zbytek margarinu a na nem opecte bifteky po obou stranách dohneda (asi 4-5 minut po kazdé strane). Vyjmete je, na pánev nalejte vývar nebo vodu z brambor, zahustete zbytkem mouky, obarvete kulérem, nalejte na bifteky a navrste na ne opecenou cibuli.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 04.11.06 vloženo
  • 4531x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 cibule
  • 75 g margarinu
  • 400-500 g mletého hovezího masa
  • 4 PL mouky
  • 1 KL soli
  • 1/4 KL mletého pepre
  • 4 dl vývaru nebo vody z varených brambor
  • kulér (barvivo)

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dánský biftek s měkkou cibulí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Dánský biftek s měkkou cibulí

Bunter
457 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Dánský biftek s měkkou cibulí.

To musí být pěkný drit. Něco jako norsk kjøtt boller s brun sauce

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Cuketové placky Cuketové placky
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz