Recept Dánská remuláda

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V misce smíchejte majonézu s horcicí a citronovou stávou. Pridejte cukr, spetku pepre, soli a karí, petrzelku, kopr a pazitku. Promíchejte.
Pickles nechte odkapat a spolu s kapary je rozsekejte na drobno. Pridejte je do remulády spolu s cibulí a opet promíchejte.
Remuláda vydrzí zakrytá v chladnicce 2-3 dny.
Podávejte k rybám, masu nebo pouzijte na chlebícky.

Tip: Místo pickles pouzijte konzervovanou zeleninovou smes ( v CR treba Kunovjanku a pod.).

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 30.04.08 vloženo
  • 5779x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 120 g majonézy
  • ½ KL horcice
  • stáva z poloviny citronu
  • 3-5 KL cukru (podle chuti)
  • sul
  • pepr
  • karí
  • 1 PL nakrájené petrzelky
  • 1 PL nakrájeného kopru
  • 1 PL nakrájené pazitky
  • 190 g pickles
  • 2 KL kapar
  • 1 cibule, nakrájená na velmi malé kosticky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dánská remuláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz