Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
V misce smíchejte majonézu s horcicí a citronovou stávou. Pridejte cukr, spetku pepre, soli a karí, petrzelku, kopr a
pazitku. Promíchejte.
Pickles nechte odkapat a spolu s kapary je rozsekejte na drobno. Pridejte je do
remulády spolu s cibulí a opet promíchejte.
Remuláda vydrzí zakrytá v chladnicce 2-3 dny.
Podávejte k rybám, masu nebo pouzijte na chlebícky.
Tip: Místo pickles pouzijte konzervovanou zeleninovou smes ( v CR treba Kunovjanku a pod.).
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění