Recept Dánská remuláda

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V misce smíchejte majonézu s horcicí a citronovou stávou. Pridejte cukr, spetku pepre, soli a karí, petrzelku, kopr a pazitku. Promíchejte.
Pickles nechte odkapat a spolu s kapary je rozsekejte na drobno. Pridejte je do remulády spolu s cibulí a opet promíchejte.
Remuláda vydrzí zakrytá v chladnicce 2-3 dny.
Podávejte k rybám, masu nebo pouzijte na chlebícky.

Tip: Místo pickles pouzijte konzervovanou zeleninovou smes ( v CR treba Kunovjanku a pod.).

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 30.04.08 vloženo
  • 5720x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 120 g majonézy
  • ½ KL horcice
  • stáva z poloviny citronu
  • 3-5 KL cukru (podle chuti)
  • sul
  • pepr
  • karí
  • 1 PL nakrájené petrzelky
  • 1 PL nakrájeného kopru
  • 1 PL nakrájené pazitky
  • 190 g pickles
  • 2 KL kapar
  • 1 cibule, nakrájená na velmi malé kosticky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dánská remuláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sluneční skvrny s broskvemi


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Květáková polévka Květáková polévka
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz