Recept Ďáblovy nadívaná vejce

babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vejce: Rozkrojit vejce podélce a vyjmout žloutky. Rozmačkat je v míse a přidat ostatní ingredience. Dobře promíchat. Navršit nádivku do bílků, posypat nahoře pálivou paprikou a ozdobit kouskem zelené petrželky. Mísa: Naaranžovat salát a rajčata na mísu a poskládat na ně vejce. Ozdobit olivami.

Recept je z kategorií: Obložené mísy

Nahlásit recept

  • 29.10.02 vloženo
  • 10696x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • Vejce:
  • 12 vajec na tvrdo uvařených, zchlazených
  • 1/2 hrnku olivové majonézy
  • 1/4 hrnku vypeckovaných, posekaných zelených oliv
  • 1 lžíce dijonské hořčice, nebo podobné
  • 1 lžíce slitých kaparů, posekaných
  • 1 lžíce slitých, posekaných ¨sluncem¨ sušených rajčat
  • 1 sardelka, posekaná
  • 1/8 lžičky Tabasco omáčky, nebo nějaké podobné pálivé (podle chuti)
  • 1 lžíce čerstvé petrželky, nebo pažitky, posekané
  • mletá, pálivá paprika dle chuti a kousky zelené petrželky na ozdobu
  • Mísa:
  • zelený, drobný salát, nejlépe směs různých
  • 12 malých rajčat na půl rozkrojených, nebo 4 velká rajčata, na měsíčky nakrájená.
  • 12 celých oliv

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ďáblovy nadívaná vejce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz