Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme mouku, majoránku, vejce, sůl, pepř a rozetřený česnek. Vše promícháme a z připraveného těsta na pánvičce upečeme bramborák. Mezitím si můžeme na druhé pánvičce zprudka opéct na nudličky nakrájené vepřové maso, které jsme předtím obalili v solalmylu. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, papriku, pórek a najemno nakrájený česnek. Vše orestujeme, přidáme sůl, sójovou omáčku, worcestr, červené víno a chilli a povaříme. Podle potřeby dochutíme. Hotovou směsí naplníme bramborák. Směs můžete zjemnit smetanou nebo v bramboráku zapéct se sýrem. Dobrou chuť :c))
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ďábelská směs v bramboráku