Recept Ďábelská slepice

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rozpůlenou slepici uvaříme ve slané vodě se zeleninou doměkka. Vývar použijeme na polévku. Slepici rozporcujeme. V hrnku rozšleháme mléko s česnekem, pepřem, ďábelským kořením a škrobem. Do této směsi naložíme porce slepice asi na 2 hodiny. Pak vymastíme pekáč, rozložíme na něj porce slepice, na každou dáme oříšek másla a dáme zapéci do vyhřáté trouby.

Recept je z kategorií: Slepice

Nahlásit recept

  • 14.12.01 vloženo
  • 7169x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 slepice
  • 6 dl mléka
  • 6 stroužků česneku
  • půl lžičky mletého pepře
  • 1 lžíce ďábelského koření
  • 1 lžíce škrobu

Doporučená příloha

  • Jako přílohu podáváme vařené brambory a zeleninový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ďábelská slepice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz