Recept Cumberlandská omáčka (anglie)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nejprve vaříme strouhanou kůru z citronu a pomeranče ve vodě asi 5- 10 minut, pak přidáváme ostatní ingredience a ještě 3-5 minut vaříme. Vychladíme a podáváme k pečené studené zvěřině, k hovězímu masu nebo jí vylepšíme omáčky ke zvěřině.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 13978x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • šťáva a kůra z 1 pomeranče a 1 citronu
  • 4 lžíce portského vína
  • 4 lžíce vody
  • 2 lžíce rybízového džemu
  • 2 lžíce octa
  • 1/2 lžičky práškové hořčice
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • 60 g nakrájených kandovaných třešní

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cumberlandská omáčka (anglie)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz