Recept Cumberlandská omáčka (anglie)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nejprve vaříme strouhanou kůru z citronu a pomeranče ve vodě asi 5- 10 minut, pak přidáváme ostatní ingredience a ještě 3-5 minut vaříme. Vychladíme a podáváme k pečené studené zvěřině, k hovězímu masu nebo jí vylepšíme omáčky ke zvěřině.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 12639x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • šťáva a kůra z 1 pomeranče a 1 citronu
  • 4 lžíce portského vína
  • 4 lžíce vody
  • 2 lžíce rybízového džemu
  • 2 lžíce octa
  • 1/2 lžičky práškové hořčice
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • 60 g nakrájených kandovaných třešní

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cumberlandská omáčka (anglie)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz