Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ocistene cukiny nakrajame a spolu s ostatnymi na drobno nakrajamnymi prisadami varime asi hodinku (zalezi od cukiny). Horucu zmes nalejeme do malych poharov a sterilizujeme 10-12 minut. Ak chceme mozeme rozmixovat alebo prepasirovat.
Recept je z kategorií: Konzervace
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
19.7.12 17:25
Tak mi trošku přerostlo pár cuket v méně přístupnější části
záhonu a bylo mi líto je jen tak vyhodit…
Vyzkoušela jsem tedy recept na cuketovou hořčici a jsem velice spokojená:
chuťově moc dobré, ba přímo výborné
Po propasírování konzistenčně paráda, až jsem byla docela překvapená
Pochvalně to okomentoval i zbytek rodiny, takže ukládám
k oblíbeným
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Cukinova horcica
15 příspěvků 25.1.09 03:43
Zrovna jsem recept přeložila manželovi a byl nadšený. Jakmile je v něčem feferonka, tak se to rozhodně musí vyzkoušet…
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Pouziva sa ako horcica aj ako chutney ku pecenym maskam. Je fajnova aspon nam chuti. Recept je stary „citatelsky“ z casopisu slovenka, overeny, vyskusany…Ak mas strach ci by vam chutilo, skus najprv flasticku-dve a potom sa rozhodnes.
15 příspěvků 25.1.09 03:43
Ahoj, Jolano,
ráda bych věděla, jestli se ta hořčice používá opravdu jako hořčice. Máme velkou úrodu cuket, a tak bych chtěla udělat něco nového. Díky.