Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Korejská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejlépe z roštěnce nakrájíme tenké nudličky, smícháme s česnekem nakrájeným na plátky, trochou cukru, soli a dle chuti chilli papriky, sojovou omáčku a necháme nejlépe přes noc odležet. Čerstvé nebo sušené houby trochu podusíme a zatím odstavíme. Na sádle potom rychle osmahneme maso, přidáme hodně cibule, zalijeme vývarem, zahustíme máčeným škrobem a dusíme doměkka. Omáčka má potom krasně hnědou barvu a proto rýži, či nudličky - coby přílohu při vaření obarvíme kurkumou nažluto.
Recept je z kategorií: Guláše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Cso koggi bokum (korejsky guláš!)
Koukni se na Labužníkovi do sekce Ingredience a najdeš tam kurkumu. Je v nových přírůstcích…
Kurkuma je koření, snad indické, přesně nevím. ale je to ta součást karí, která tuto směs koření barví typicky žlutou barvou. Kurkuma sama nemá tu ostrou, palčivou chuť, proto se s ní dá dobře barvit, aniž by se výrazně měnila chuť barveného jídla. Dá se, myslí, docela normálně koupit v obchodech.
1075 příspěvků 21.3.02 09:51
Muzu se prosi vas zeptat, co to je kurkuma?
Dekuji