Recept Cordeauxský koktejl Jany Adámkové

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do punčové mísy dáme všechny ingredience, kromě vína a necháme 2 hodiny chladnout v lednici. Před podáváním přilijeme víno a přidáme několik kostek ledu *(nejlépe připravených z vína)*. Vše promícháme a podáváme. Čerpáno z časopisu Ano.

Nahlásit recept

  • 23.02.07 vloženo
  • 2386x zobrazeno

Ingredience

  • 2 nektarinky *(nakrájené na malé kousky)*
  • 4 meruňky *(nakrájené na malé kousky)*
  • 6 čerstvých jahod
  • 10 malin
  • pomeranč nakrájený na tenké plátky
  • 10 cl koňaku
  • 10 cl likéru Cointreau
  • 2 láhve bílého dezertního vína.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cordeauxský koktejl Jany Adámkové

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz