Recept Consommé - Wiener Kraftsuppe

babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Smíchat maso, zeleninu, bílky a dostatečně vody, aby směs byla stále hustá, ale držela pohromadě. Přikryté dát na 3 hodiny do chladničky. Vložit masovou směs do hrnce s pepřem. Přidat studený hovězí vývar. Přivéct k varu a sem tam zamíchat. V bodě varu přestat míchat a nechat tuk vzejít k povrchu. Pomalu vařit po 1 1/2 hodiny a sem tam sebrat nečistoty s povrchu. Přelít přes plátno, vyhodit co v něm zůstane. Polévku přivéct rychle do varu a je-li nutné tak ji přisolit. Polévku podávat na hlubokých talířích s nějakou z tradičních zavářek, jako jsou na nudle nakrájené lívance (Fritatten), játrové knedlíčky (Leberknödel), nebo krupicové knedlíčky (Griessnockerln).

Recept je z kategorií: Masové polévky

Nahlásit recept

  • 18.04.03 vloženo
  • 5357x zobrazeno

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1.8 litru.
  • 500g libového mletého hovězího masa
  • 1 střední cibule, oloupaná a na drobné kostky nakrájená
  • 1/4 celeru, oloupaného a na drobné kostky nakrájeného
  • 1/2 svazku zelené petrželky, na drobno posekané
  • 3 bílky
  • 6 černých pepřů
  • 1.8 litru hovězího vývaru z ¨Labužníka¨
  • sůl podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Consommé - Wiener Kraftsuppe

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Květáková polévka Květáková polévka
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz