Recept Čokoládový korpus jemný - Sacher
penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Změklé máslo se šlehá s polovinou cukru a postupně se přidávají žloutky. Z bílků se vyšlehá se zbylým cukrem pevný sníh a obě hmoty se lehce spojí. Nakonec se do směsi vařečkou vmíchá prosátá mouka smíchaná s kakaem. Hotová hmota se vloží do dortové formy, uhladí a peče zvolna v mírně vyhřáté troubě. Do másla se může přidat trochu vanilkového cukru a na špičku nože mleté skořice. *Poznámka:* Korpus používáme k přípravě Sachrova dortu, dortu pralinkového, pařížského a dortu Ludlab. Čerpáno z knihy Moučníky a cukroví (1971).
Recept je z kategorií: Korpusy
- 26.06.05 vloženo
- 19410x zobrazeno
Ingredience
- 6 vajec
- 50 g másla
- 80 g krupicového cukru
- 50 g polohrubé mouky
- 30 g kakaa
- cukr vanilkový
- skořice.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Čokoládový korpus jemný - Sacher
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Čokoládový korpus jemný - Sacher