Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velmi chutný a rychlý salát pro letní dny.
Cizrnu necháme odkapat. Tuňáka necháme odkapat a vidličkou roztrháme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriky, olivy a rajčata nakrájíme. Všechno smícháme v míse, osolíme, opepříme, přidáme ocet podle chuti a olej. Vše dobře promícháme a posypeme nasekanou bazalkou nebo zelenou petrželí. Necháme asi hodinu odležet. Podáváme buď s chlebem, bagetou nebo bez ničeho. Suroviny si každý může upravit podle chuti a potřeby. Přeji dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Saláty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
13.8.14 08:57
Má mnoho variant, můj je se salátem, rajčatem a chilli, zalité tahini. Dnes bude s červenou řepou z pomalého hrnce. Ideální zdravý oběd do kanceláře.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům5.7.11 20:35
Salátek je príma, jen jsem místo cibule použila pár zelených a tuňáka
ve vodě, místo v oleji. Papriku jsem trochu orestovala, protože mi
připadala moc „tvrdá“ do tohoto jemného salátku. Přidala jsem foto.
Dík za nápad
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Cizrnový salát s tuňákem
1227 příspěvků 18.7.11 14:53
Anitto, děkuji za vyzkoušení a pěkný obrázek. Salát si může každý upravit podle svého, já mám ráda papriku trochu křupavou a používám uzeného tuňáka, když dostanu koupit. Dodá salátu zajímavou chuť.
Butu, děkuji
521 příspěvků 5.7.11 20:35
Salátek je príma, jen jsem místo cibule použila pár zelených a tuňáka ve vodě, místo v oleji. Papriku jsem trochu orestovala, protože mi připadala moc „tvrdá“ do tohoto jemného salátku. Přidala jsem foto. Dík za nápad
311 příspěvků 1.7.11 00:42
skvostné