Recept Citrónovo-bylinkový pstruh

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Citrónovo-bylinkový pstruh

Postup

Pstruhy osolíme a opepříme zvnějšku i zevnitř. Do břišní dutiny dáme 2 půlměsíčky citronu a směs petrželky a bazalky. Na pánvi si rozpálíme přepuštěné máslo a pstruhy opékáme z každé strany 7-8 minut. Dáme je odpočinout stranou a do pánve hodíme máslo, vymačkáme tam celý citrón, přidáme další petrželku a bazalku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem.

Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Sladkovodní


Reklama

Nahlásit recept

  • 17.08.11 vloženo
  • 7938x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 menší pstruzi
  • sůl, pepř
  • bazalka (nasekaná na jemno)
  • petržel (nasekaná na jemno)
  • 2 citróny
  • 150 g másla
  • 60 g přepuštěného másla

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Citrónovo-bylinkový pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz