Recept Citrónovo-bylinkový pstruh

medicdroid Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Citrónovo-bylinkový pstruh

Postup

Pstruhy osolíme a opepříme zvnějšku i zevnitř. Do břišní dutiny dáme 2 půlměsíčky citronu a směs petrželky a bazalky. Na pánvi si rozpálíme přepuštěné máslo a pstruhy opékáme z každé strany 7-8 minut. Dáme je odpočinout stranou a do pánve hodíme máslo, vymačkáme tam celý citrón, přidáme další petrželku a bazalku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 17.08.11 vloženo
  • 10071x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 menší pstruzi
  • sůl, pepř
  • bazalka (nasekaná na jemno)
  • petržel (nasekaná na jemno)
  • 2 citróny
  • 150 g másla
  • 60 g přepuštěného másla

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Citrónovo-bylinkový pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz