Recept Citrónovo-bylinkový pstruh

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Citrónovo-bylinkový pstruh

Postup

Pstruhy osolíme a opepříme zvnějšku i zevnitř. Do břišní dutiny dáme 2 půlměsíčky citronu a směs petrželky a bazalky. Na pánvi si rozpálíme přepuštěné máslo a pstruhy opékáme z každé strany 7-8 minut. Dáme je odpočinout stranou a do pánve hodíme máslo, vymačkáme tam celý citrón, přidáme další petrželku a bazalku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem.

Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 17.08.11 vloženo
  • 8211x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 menší pstruzi
  • sůl, pepř
  • bazalka (nasekaná na jemno)
  • petržel (nasekaná na jemno)
  • 2 citróny
  • 150 g másla
  • 60 g přepuštěného másla

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Citrónovo-bylinkový pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štika na smetaně

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz