Recept Citrónovo-bylinkový pstruh

medicdroid Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Citrónovo-bylinkový pstruh

Postup

Pstruhy osolíme a opepříme zvnějšku i zevnitř. Do břišní dutiny dáme 2 půlměsíčky citronu a směs petrželky a bazalky. Na pánvi si rozpálíme přepuštěné máslo a pstruhy opékáme z každé strany 7-8 minut. Dáme je odpočinout stranou a do pánve hodíme máslo, vymačkáme tam celý citrón, přidáme další petrželku a bazalku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 17.08.11 vloženo
  • 9212x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 menší pstruzi
  • sůl, pepř
  • bazalka (nasekaná na jemno)
  • petržel (nasekaná na jemno)
  • 2 citróny
  • 150 g másla
  • 60 g přepuštěného másla

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Citrónovo-bylinkový pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz