Recept Citrónovo-bylinkový pstruh

medicdroid Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Citrónovo-bylinkový pstruh

Postup

Pstruhy osolíme a opepříme zvnějšku i zevnitř. Do břišní dutiny dáme 2 půlměsíčky citronu a směs petrželky a bazalky. Na pánvi si rozpálíme přepuštěné máslo a pstruhy opékáme z každé strany 7-8 minut. Dáme je odpočinout stranou a do pánve hodíme máslo, vymačkáme tam celý citrón, přidáme další petrželku a bazalku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 17.08.11 vloženo
  • 9580x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 menší pstruzi
  • sůl, pepř
  • bazalka (nasekaná na jemno)
  • petržel (nasekaná na jemno)
  • 2 citróny
  • 150 g másla
  • 60 g přepuštěného másla

Doporučená příloha

  • chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Citrónovo-bylinkový pstruh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kuře na kapustě

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz