Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
medicdroid Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pstruhy osolíme a opepříme zvnějšku i zevnitř. Do břišní dutiny dáme 2 půlměsíčky citronu a směs petrželky a bazalky. Na pánvi si rozpálíme přepuštěné máslo a pstruhy opékáme z každé strany 7-8 minut. Dáme je odpočinout stranou a do pánve hodíme máslo, vymačkáme tam celý citrón, přidáme další petrželku a bazalku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Citrónovo-bylinkový pstruh