Recept Čínské zelí s broskví

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zelí, broskve a zelenou nať cibulky nakrájíme, osolíme, opepříme a zalijeme zálivkou. Ochutnáme a podle chuti nakonec vymačkáme šťávu z 1/2 - 1 limetky. Zálivku připravíme z: 1PL olivového oleje, 2 KL balsamika a celého nálevu z konzervy.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 19.05.10 vloženo
  • 2683x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • Hlávka čínského zelí
  • svazek jarní cibulky
  • konzervované broskve velké (820g nebo tak nějak)
  • limetka
  • bílý pepř, sůl, olivový olej a balsamikový ocet.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čínské zelí s broskví

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz