Recept Čínské zelí s broskví

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Zelí, broskve a zelenou nať cibulky nakrájíme, osolíme, opepříme a zalijeme zálivkou. Ochutnáme a podle chuti nakonec vymačkáme šťávu z 1/2 - 1 limetky. Zálivku připravíme z: 1PL olivového oleje, 2 KL balsamika a celého nálevu z konzervy.

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 19.05.10 vloženo
  • 2741x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • Hlávka čínského zelí
  • svazek jarní cibulky
  • konzervované broskve velké (820g nebo tak nějak)
  • limetka
  • bílý pepř, sůl, olivový olej a balsamikový ocet.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čínské zelí s broskví

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz