Recept Čínské masové placičky

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso pokrájíme na kostky 1x1 cm, cibuli na kolečka, vše promícháme a necháme uležet v lednici 1 den. Potom vytvarujeme placičky a usmažíme je na oleji z obou stran.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 20.10.02 vloženo
  • 10187x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g vepřového (kuřecího, králičího) libovějšího masa
  • 2 celá vejce
  • 4 menší cibule
  • 1 lžíce maggi
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • 3 lžíce škrobové moučky
  • 4 lžíce oleje
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 1 lžička kari
  • 1 lžička soli

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem nebo bramborami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čínské masové placičky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Čínské masové placičky

Tinami
166 příspěvků 25.1.09 03:43
No, pravda je,

že ledaskdo tu s těmi národními kuchyněmi hází všelijak. Mně se taky Pampeliško moc nezdá, že by měli v Lucembursku více ryze národních jídel než třeba ve Francii. Ostatně, ani všechna jídla zařazená do čeké kuchyně myslím nejsou ryze a jedinečně česká. Asi je pravda, že se tím pak vypovídací hodnota rubriky „národní kuchyně“ trochu devalvuje. Řekla bych, že většina jídel je prostě nezařaditelná, vaří se v různých obměnách ledaskde a původ lze sotva vystopovat.
P.S. Věděli jste, že ve světě je za jediné ryze české jídlo považována pražská šunka pečená v chlebu? Tedy vepřo knedlo zelo asi taky, ale už bych si nebyla úplně jistá.

Kopretinka
565 příspěvků 25.1.09 03:43
Měla jsi pravdu...

Jak tak koukám a pročítám, měla jsi úplnou pravdu Pampeliško… Však víš o čem mluvím… Souhlasím s tebou…

Julia
7 příspěvků 3.11.02 23:00
...

Pampelisko, snad jsi pochopila kdo ten Vilem,ktery se predstavuje za kuchare???Verime ze Te tito blbci neprinutiaby jsi nam prestala recepty posilat.Jsme s Tebou a vime, ze vzdy neni mozne presne urcit narodnost receptu.Jde nam vice o chut receptu,nez presne urceni narodnosti receptu.Tvoje recepty se nam libi a tesime se na dalsi. Spozdravem.

Pampeliska191
1075 příspěvků 3.11.02 08:55
Lososove roladicky

Tak jeste chci objasnit, ze recept na Lososove roladicky je skutecne recept z Lucemburske kuchyne. Prave mne to potvrdila kucharka, od ktere recept mam. Takze zadna Anglicka kuchyne.

Pampeliska191
1075 příspěvků 25.1.09 03:43
Diskuze "kuchare"

Vite co, vykaslete se na to, ja uz jsem se naucila tyto lidi prehlizet a myslim, ze je zbytecne s nima o necem diskutovat.
Rozumnej clovek si udela svuj obrazek. Vsichni dobre vime, ze tyto stranky nejsou pro profesionalni kuchare, ale pro vsech kdo ma zajem o ruzne recepty a taky i pro zacatecniky. A proto, kdyz se nekomu nelibi, ma moznosti hodne, treba nahlidnout na jine stranky receptu. Nebo dalsi moznosti je ukazat a poslat svuj recept. Co na to rikate??

rastoba
492 příspěvků 3.11.02 07:45
Mistr kuchar????

Ze mistr kuchar ??? Je to vul, vsak si to prectete, co pise? Pampelisko, nic si z neho nedelej, vsak takovych volu je na svete vice. Proc neposle nejaky recept ,at pozname jeho profesionalni zkusenosti???

Pampeliska191
1075 příspěvků 25.1.09 03:43
Dekuji "kuchari momentalne zijicimu mimo domov"

Mam vyborny napad. Co kdyby jsi mne delal poradce a zarazoval mnou zaslane recepty? Ale upozornuji, ze je to prace zdarma. Mam spoustu vyzkousenych receptu, se kterymi se rada podelim, jenze skutecne nektere nevim kam zaradit. Dosti jich mam od velmi dobre Lucemburske kucharky, proto jsem je zaradila pod Lucembursko.
Nemam zajem lidi „oblbovat“ jak uvadis, ale vim, ze v Labuzniku jsou taky lide, kteri jako ja radi vyzkousi nejaky jiny recept.
Ze jsi se podepsal (la) jako Vilem, je mne uplne vsechno jasne.
Dekuji Ti za kritiku a velmi se tesim na Tvou spolupraci.
Preji Ti pane „kuchari“ moc hezky den

rastoba
492 příspěvků 2.11.02 21:27
Blbost!

Chleba, brambory, maggi to je pekna Cina! A ten kralik je misto jinyho hlodavce? Napsat neco takovyho je jedna vec, ale dat to pod Cinsky narodni recepty? Zaradujes si co se ti kam chce! Ty neco vecer snis a druhy den to vrznes pod Lucembursko jako ty tvoje roladicky, ktery sou z Anglie. To neni jediny recept co tam nepatri. Kdyz neco nevis, tak neoblbuj ostatni lidi. Vilem-kuchar momentalne zijici mimo domov.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz