Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
evina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento recept znám už velice dlouho, pokud si ho připravíte den předem, je to velice rychlá a chutná večeře.
Maso nakrájíme na menší kousky, přidáme všechny přísady, promícháme a necháme v ledničce odležet do druhého dne. Naběračkou klademe na rozpálený olej a trochu rozplácneme, jako když pečeme bramboráky, po chvilce obrátíme a pečeme z druhé strany.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
chléb nebo hranolky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
2.5.13 12:45
Toto znám, ale s kuřecím masem. S vepřovým to byla premiéra…
Kečup jsem vynechala, do tohoto typu masových placiček se moc nehodí…
Měli jsme k tomu bramborové hranolky, ani není třeba tatarka apod. Hranolky
jsem jen lehce osolila a lehce posypala mletou paprikou…
Maso je z vepřové plece.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čínské karbanátky po česku