Recept Čínské hovězí

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Spařte hrášek vařící vodou, ať čerstvý nebo mražený, vodu slejte, dejte stranou. Do rozpálené pánve s 2 lžicemi oleje vhoďte polovinu masa, zprudka opečte do hněda. Vyjměte maso, znovu rozpalte pánev a zopakujte se zbytkem masa. Přidejte lžíci oleje, potom cibulku a až je měkká, česnek. Několik sekund opékejte, přidejte květák a vývar a za stálého míchání zpracujte květák do měkka, asi 3 minuty. Přidejte maso a hrášek, smíchejte sojovou omáčku, vodu a škrob, vlijte do pánve a míchejte až šťáva zhoustn

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 16.10.01 vloženo
  • 7405x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 200 g hráškových lusků
  • 3 lžíce oleje
  • 450 g hovězí svíčkové, nakrájené na tenké plátky
  • 1 menší nasekaná cibule
  • 1 stroužek česneku, utřený
  • 1 menší hlávka květáku, rozebraná na ružičky
  • 0,5 l silného hovězího vývaru
  • 2 lžíce bramborového škrobu
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 4 lžíce studené vody

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čínské hovězí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Jahodový pohár

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz