Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
daduuja Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Začíná sklizeň jarního špenátu.
Rozehřejeme wok.
Ve woku rozehřejeme rostlinný olej a opečeme na něm nadrobno nakrájený pórek.
Přilijeme 1l vody a přivedeme k varu. Přidáme špenát a krátce
povaříme.
Vejce rozšleháme a za stálého míchání vlijeme do polévky. Polévku
ochutíme solí, sezamovým olejem, sójovou omáčkou, rýžovým vínem a na
plátky nakrájeným česnekem, popř. glutamánem.
Okamžitě podáváme.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
1143 příspěvků 07.05.15 15:57
Milošku, dík
Taneček a skleničku až se potkáme 
Příspěvek upraven 07.05.15 v 15:58
K bezšpenátovejm narozeninám
1143 příspěvků 06.05.15 18:31
@gmp Když to nikdy dopředu nevíš, třeba to mohlo být i horší
To je na životě to krásné, nikdy nevíš nic
dopředu 

Tu polévku místo špenátu můžeš udělat z čínského kvetoucího zelí
Jo a podivej se s čim se pak voženil
1143 příspěvků 03.05.15 11:15
Miloši, co tě nezabije, to tě posílí, vzpomeň na Pepka námořníka
Nemůžu
1143 příspěvků 02.05.15 21:27
Miloši, nelze
, ale můžeš jíst cezenou

Špenát - lze vynechat?