Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V hrnci uveďte do varu vývar a želatinu změkčete podle návodu na obalu. Jakmile se vývar začne vařit, vsypte do něj krevety a zhruba 5 minut je povařte. Přidejte ředkvičky, špenát, cibulky a ještě dvě - tři minuty vařte. Vlijte namočenou želatinu a nechte polévku už jen přejít varem. Ochutnejte, podle potřeby osolte, opepřete, poprašte zázvorem a dotáhněte octem, cukrem a - pokud to máte rádi ostřejší - trochou chilli. Apetit - březen 2006
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
13.10.07 00:00
Plátky ředkvičky dodají této orientální polévce nejen něžný půvab, ale i švih.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čínská polévka s ředkvičkami
Nejdřív jsem chtěla napsat komentář kvůli želatině, zarazilo mě, že se převaří… Pak jsem se chtěla zeptat, jestli by nebyl vhodnější máčený škrob. Nakonec jsem klikla na fotku a všechny dotazy jsem zapomněla. Hlasuji proto, aby byla fotka přiložena k receptu, budu hlasovat jako o život.
Fakt krása.
polévka
nevěřím, že žereš ředkvičky, pokud ano, tak jsi opravdu výjimečný .-)))
Výborné využití kuřecího vývaru. Děkuji a ukládám do oblíbených.