Recept Čínská játra

spiser Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Čínská játra

Postup

Játra nakrájejte na prouzky. Orestujte je na oleji ve woku/pánvi, osolte, opeprete je, vyjmete je a udrzujte je teplé. Do woku dejte sojovou omácku, sherry a cibuli. Krátce opecte, prilejte vývar, pridejte paprikové lusky, bambusové výhonky, kapustu a sojové klícky. Chvíli varte ale zelenina musí zustat trochu chrupavá. Ochutte solí, peprem, cukrem, pridejte evt. sambal oelek, maizenu rozmíchejte v trose vody a jídlo s ní zahustete. Nakonec pridejte opecená játra a nechte je prohrát.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 09.01.10 vloženo
  • 14065x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g veprových jater
  • 250 ml masového vývaru
  • 5 PL oleje
  • 200 g cibule nakrájené na krouzky
  • sul
  • pepr
  • 2 PL sherry
  • 3 PL sojové omácky
  • 1 cervený a 1 zelený paprikový lusk, nakrájené na prouzky
  • 200 g kapusty nakrájené na 2 cm siroké prouzky
  • 150 g bambusových výhonku nakrájených na prouzky
  • 150 g sojových klícku
  • spetka cukru
  • 1 PL maizeny
  • evt. sambal oelek

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čínská játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz