Recept Čína s paprikami a kukuřicí

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Čína s paprikami a kukuřicí

Postup

1. Papriky očistíme, vyřízneme semeníky a vnitřní přepážky, lusky omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Kukuřičné klásky scedíme a necháme dobře okapat. Klíčky propláchneme studenou vodou a také necháme okapat. 2. Maso nakrájíme na hranolky a za stálého ob­racení opékáme na rozehřátém oleji asi 3 min. Poté maso vyjmeme a na tomtéž tuku opéká­me asi 3 min. papriky, kukuřici a klíčky. 3. Rozšleháme pomerančovou šťávu, sójovou omáčku a asijskou omáčku a zálivkou poka­peme zeleninu. Posypeme sezamovými semínky a vmícháme opečené hranolky masa. 4. Pikantně osolíme, opepříme a ozdobíme pažit­kou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 04.02.02 vloženo
  • 9839x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4-5 zelených, červených a žlutých paprik
  • 200 g kukuřičných klasů (steril.)
  • 100 g klíčků munga (steril.)
  • 500 g svíčkové
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • šťáva z 1/2 po­meranče
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 8 lžic asijské kořenící sladkokyselé omáčky
  • 2 lžíce sezam. semínek
  • sůl
  • pepř
  • pažitka na ozdobu

Doporučená příloha

  • Můžeme podávat s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čína s paprikami a kukuřicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Cibulačka Cibulačka
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz