Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso dejte do hrnce a zalejte je vodou aby bylo potopeno. Do hrnce pridejte ocet, sul, pepr, cukr, bobkový list a uvedte do varu. Varte na nízkém stupni ca. 45 minut. Maso vyjmete z hrnce a nálev uschovejte. Z masa odstrante prípadné kosti a chrupavky a nakrájejte je na co nejslabsí plátky (nejlépe na krájeci). Cibule oloupejte, prekrojte je na poloviny a nakrájejte na velmi tenké plátky. Do podlouhlé nekovové formy (nebo z nerezu) vrstvete strídave maso s cibulí, kazdou vrstvu masa slabe osolte a opeprete. Nakonec zalejte uschovaným nálevem a nechte marinovat v chladu asi 24 hodin.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Selský chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Cibulové maso
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Vykostene masko som zrolovala a previazala aby sa dalo krajat, pridala som feferonku takze bolo aj lahodne pikantne..bolo! ono sa to zjedlo na posedenie a ze ho bolo dost… dik za receptik spisere..:)
205 příspěvků 25.1.09 03:43
Jene, mohu tam dát jablečný ocet? Nebo bílé vínko? Mně ten vinný moc nechutná…
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Spisere, ja na to idem s jahnacinou…;-)
Hezkej den..;)
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Nálev cástecne, ale jen cástecne, do masa nasákne.
to bude jedlé, jaká je zkušenost s tím nálevem, vcucne se to? nebo zůstane takový ten utopenecký ?