Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník jandule02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Všechny přísady dáme do mixéru a dobře rozmixujeme. Jestliže se nám zdá marináda řídká, přidáme škrob. Naložíme maso (nebo i zeleninu) do marinády alespoň na 2 hodiny. Pak na pánvi na oleji opečeme jako v těstíčku. Používám zpravidla maso bílé, kuře, krůtu, králíka či rybu.
Recept je z kategorií: Marinády
no k marinádě asi to, co je marinováno, ne?
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Cibulová marináda
Jandulko, nejni té cibule málo? jedna cibule mi připadá nic moc. Miloš