Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník lucian.ka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibulku oloupeme a nakrájíme na srpečky. Do zapékací misky (vymazané máslem či olejem) naklademe cibulu (či pórek), posolíme a zalijeme vínem. Přiklopíme pokličkou a dáme do trouby zapékat (troubu předehřejeme na cca 200 stupňů - horkovzdušnou o 20 stupňů méně). Po cca 10 minutách (záleží na množství cibulky) odklopíme a necháme trošku zhnědnout - můžeme případně přepnout na gril. Je hotovo! Cibulka trošku zesládne, dostane chuť vína a dá se použít jako pikantní příloha nejen k masům.
Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy
maso, chleba, jen tak…
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Cibulka na víně