Recept Cibulačka bucharského emíra

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V kastrůlku na loji osmažíme cibulku dorůžova společně s mrkví a celerem, nakrájeným na nudličky. Přidáme na malé kousky nakrájené maso a opečeme, zalijeme vývarem z masoxu, osolíme a okořeníme. Během vaření můžeme sbírat sběračkou vyvařený tuk (pro otrlejší strávníky tak nečiníme :) až do doby, než maso změkne. Pak zavaříme noky a přidáme na tenké nudličky nakrájené sušené meruňky. Hodně horkou polévku podáváme na talíři bohatě posypanou sekanou petrželovou natí.

Recept je z kategorií: Zeleninové polévky

Nahlásit recept

  • 7745x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 velké cibule
  • 250 g skopového masa
  • 50 g loje
  • sůl
  • pepř
  • 1 mrkev
  • 1/2 celeru
  • 5 sušených meruněk
  • 1 kostka masoxu
  • sekaná petrželová nať

Na noky:

  • 1 vejce
  • 2 lžíce hrubé mouky
  • 2 lžíce krupičky
  • 1 lžíce másla
  • zázvor
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cibulačka bucharského emíra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rizoto s batáty

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz