Recept Chutný, zapečený kastrůlek z kopanic
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Na másle osmažíme na drobno pokrájenou cibulku, přidáme na plátky nakrájené houby (sušené předem namočíme do teplé vody a vymačkáme) a dusíme je do měkka. Směs necháme vychladnout. Přidáme žloutky, sůl v mléce namočené housky a utřený česnek. Z bílků našleháme tuhý sníh a lehce jej vložíme do hub. Vše nalijeme do vymazaného a strouhankou vysypaného kastrolku a zvolna upečeme do zlatohněda. Podáváme s hlávkovým salátem po moravsku (recept je na Labužníku).
Recept je z kategorií: Houby
- 31.07.03 vloženo
- 6798x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 větší cibule
- 2 lžíce másla
- 1 1/2 hrnku čerstvých hub, nebo 1 hnek sušených
- 4 housky
- 1 hrnek mléka
- 4 stroužky česneku
- 5 žloutků
- 5 bílků
- tuk
- strouhanka
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Chutný, zapečený kastrůlek z kopanic
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Chutný, zapečený kastrůlek z kopanic