Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hrách na několik hodin namočíme do teplé vody, pak jej zcedíme, rozprostřeme na plech a necháme 2 - 3 dny v teple naklíčit. Do pánve dáme husí, kachní nebo vepřové sádlo s malými škvarečky a naklíčený hrách na něm opražíme. Ochutíme rozmačkanými stroužky česneku, pepřem a solí. Podle chuti přimastíme.
Recept je z kategorií: Luštěniny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
25.2.21 20:07
Výborné - nejlepší bývala pučálka na litinové pánvi na sporáku na
dřevo… když ještě byla babička s námi…
Ale i tak je to pořád dobré - přihodila jsem si kousek Nivy.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chutnější Pučálka - Pálenec
49 příspěvků 25.1.09 03:43
Pokud se někomu nechce klíčit hrách, koupí naklíčené mungo, čočku nebo cizrnu. Chutnají trošku jinak, než hrachová pučálka ale jsou skvělé.